Πρότυπα Επιστολών (Τemplates)

Πρότυπα Επιστολών (Τemplates)

Partager cet article

Πρότυπα επιστολών όπου θα διευκολύνουν τα αιτήματα εκπαιδευτικών προς Δήμους, Σχολικές Επιτροπές, Σύλλογους Γονέων και Κηδεμόνων, Εταιρίες για Χορηγίες κ.ά.

Συνεχώς ανανεώνεται...stay tuned!

[Προς Δήμο] Αίτημα Χορήγησης Νέου Τεχνολογικού Εξοπλισμού

Αξιότιμε Κε Δήμαρχε,

Με την παρούσα επιστολή ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή για τα πεπαλαιωμένα υπολογιστικά συστήματα του εργαστηρίου Πληροφορικής του Γυμνασίου «Τάδε» που χρίζουν αντικατάστασης/αναβάθμισης.

Λέγομαι «Τάδε» και είμαι καθηγητής Πληροφορικής στο Γυμνάσιο «Τάδε».
Ένα σχολείο με πολύ δημιουργικά και έξυπνα παιδιά και κάποια παιδιά με ιδιαίτερη έφεση στις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία και την Πληροφορική γενικότερα.

Όμως ο εξοπλισμός περιορίζει σημαντικά την δημιουργικότητα αυτή καθώς ο εξοπλισμός χρειάζεται αναβάθμιση και σε πολλές περιπτώσεις πλήρη αντικατάσταση.
Πολλές από τις ενότητες και τα προσδοκώμενα μαθησιακά αποτελέσματα του Νέου Προγράμματος Σπουδών θα είναι πολύ δύσκολο αν όχι ανέφικτο να υλοποιηθούν με τον υπάρχοντα εξοπλισμό.

Οπότε, θα ήθελα να αιτηθώ νέο εξοπλισμό για το εργαστήριο Πληροφορικής του Γυμνασίου «Τάδε» ώστε να βελτιωθεί η διδακτική διαδικασία και δημιουργικότητα.


Μερικές προτάσεις είναι οι κάτωθι:
Ιδανικά 10-20 τεμάχια → Υπολογιστές πύργοι (κουτιά) με minimum 8GB Μνήμη RAM και CPU AMD 5 ή 7 και άνω.
Ιδανικά 10-15 τεμάχια Κιτ Ρομποτικής Arduino UNO
Ιδανικά 2-3 Κιτ Ρομποτικής LEGO Mindstorms Spike Prime

Με εκτίμηση,
Γυμνάσιο «Τάδε»

[Προς Εταιρία] Αίτημα Χορήγησης Νέου Τεχνολογικού Εξοπλισμού

Χαίρετε λέγομαι «Τάδε» και είμαι εκπαιδευτικός Πληροφορικής (Κλάδος ΠΕ86) και είμαι ο υπεύθυνος εργαστηρίου και σας στέλνω εκ μέρους του Εργαστηριακού Κέντρου «Τάδε» με την ελπίδα να εκμοντερνίσουμε το εργαστήριο υπολογιστών μέσω κάποιας βοήθειας από εσάς όντας μια γνωστή και εύρωστη επιχείρηση με θετικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία.

Παίρνουμε το θάρρος να σας συντάξουμε μία λίστα με εξοπλισμό (και να την αιτιολογήσουμε) η οποία θα βοηθούσε πολύ στην εκπαιδευτική μας διαδικασία:

  1. Προτζέκτορας - είναι απαραίτητος για μπορούν να βλέπουν όλα τα παιδιά στην αίθουσα τις οδηγίες του καθηγητή και να τις ακολουθούν. Επίσης απαραίτητος για εμπλουτισμένη και πιο ενδιαφέρουσα εισήγηση.

  2. Kit Ρομποτικής (Arduino, Lego, Micro:bit, RasberryPi) - εξαιρετικά χρήσιμος και φθηνός εξοπλισμός για την εκμάθηση προγραμματισμού σε πραγματικό περιβάλλον όπως επίσης και την αύξηση του ενδιαφέροντος των μαθητών στις νέες τεχνολογίες. Επίσης απαραίτητος για την διεξαγωγή διαγωνισμών ρομποτικής στο σχολείο.

  3. Latptops - απαραίτητα για όλα τα εργαστηριακά μαθήματα (προγραμματισμού, web design, γραφιστικής, υλοποίηση εφαρμογών κ.ά.)

Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε βοήθεια - χορηγία είστε διατεθειμένοι ως οργανισμός να προσφέρετε στους μαθητές/-τριές μας και στο σχολείο μας!

Με εκτίμηση,
2ο Εργαστηριακό Κέντρο Τάδε,
📧 mail@tade.sch.gr
📞 27610222233

Partager cet article

Inscrivez-vous à notre newsletter